Aktuális információk

A konferencián az elméleti és klinikai orvostudomány, fogorvostudomány, gyógyszertudomány területén, valamint az egészségtudományi kétciklusú képzéseken belül végzett kutatómunka eredményei mutathatók be szóbeli előadás formájában.

A konferencia nyelve: magyar. Az angol vagy német tagozatos hallgatók angolul adhatnak elő.
Az előadások ideje: 10 perc, amelyet 5 perc szakmai vita követ.
 
Az előadótermekben laptop és projektor (PowerPoint lehetőség) állnak rendelkezésre.
 
A XXXII. OTDK Orvos- és Egészségtudományi Szekciójával kapcsolatos információk a Semmelweis Egyetem honlapján (otdk.semmelweis.hu) folyamatosan fognak megjelenni.
 
Az OTDT honlapjának címe: www.otdt.hu
 
A rendezvényre való jelentkezés az OTDT online rendszerében történő nevezésen kívül a Semmelweis Egyetem TDK-honlapjáról (http://otdk.semmelweis.hu/) elérhető, jelenleg kidolgozás alatt álló online regisztrációs rendszeren keresztül történik. Javasoljuk a honlap gyakori látogatását.
 
A konferencia nevezési díjának összege: 5000 forint/pályamunka, amelyet a rendező intézménynek kell a későbbiekben megadott módon elküldeni.
 
A konferencia részvételi díjának összege a rendező intézmény számításai alapján az OTDT Orvos- és Egészségtudományi Szakmai Bizottságának jóváhagyásával kerül kialakításra és elfogadásra. A részvételi díj összegéről és az egyéb fontos tudnivalókról a rendezvény hamarosan induló és folyamatosan frissülő hivatalos honlapján (elérhető majd a http://www.otdk.semmelweis.hu/ oldalról) értesülhetnek az érdeklődők.

A nevezés elfogadásáról az OTDT, az Orvos- és Egészségtudományi Szakmai Bizottság és a Szekciót rendező intézmény közösen dönt, amelyről a hallgató az OTDT online rendszerén keresztül kap értesítést, amit a küldő intézmény TDT-elnöke/felelőse is nyomon követhet.