Pályázat a regisztrációs díj megtérítésére a HMAA 2014-es Balatonfüredi Konferenciájára

2014. 04. 22.

A Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa pályázatot hirdet az Amerikai Magyar Orvosszövetség Magyar Tagozata (HMAA Hungary Chapter) által szervezett 2014-es balatonfüredi multidiszciplináris konferencián való részvételi díj megtérítésére.

A konferencia 2014. augusztus 22-23-án kerül megrendezésre a balatonfüredi Állami Szívkórházban.

Kérjük a regisztrációs díj megtérítésére pályázó hallgatókat, hogy saját nevükre fizessék be a regisztrációs díjat (május 15-ig 10.000 Ft), melyet sikeres pályázat esetén a TDT visszatérít részükre.

Részvételi díj:
A tagsági díjon kívül (HMAA tagoknak) minden résztvevõnek fizetendõ a konferencia részvételi díja, amely tartalmazza a konferencián való részvételt, a regisztrációs csomagot, a kávészüneteket, a pénteki és szombati ebédet valamint a péntek esti vacsorát, továbbá a vízilabdameccsen való részvételt.
Fizetés: banki átutalással.
Kérjük a konferencia összes résztvevõjét, hogy az alábbi számlaszámra szíveskedjen befizetni a jelentkezési lapban megjelölt részvételi díjat. Banki átutalás esetén kérjük, az elsõ „megjegyzések” mezõben adja meg a jelentkezési lapon megadott nevét és “Füred2014”-t. Ha további „megjegyzések” mezõk is rendelkezésre állnak, kérjük, írja be a jelentkezési lapon szereplõ teljes nevét. Ha csak egy „megjegyzések” mezõ szerepel, CSAK a jelentkezési lapon megadott nevét és “Füred2014”-t adja meg. A konferenciára történt regisztráció 10 napon belüli befizetéssel válik véglegessé.
Amerikai Magyar Orvosszövetség Magyarországi Tagozat Egyesület
/AMOSZ MTE/
CIB Bank 10700244-67327821-51100005

El nem fogadott absztraktok esetén a HMAA visszautalja az összeget a hallgatónak. Az absztraktbírálatok eredményéről 2014. június végéig kapnak értesítést a hallgatók e-mailben.

Absztrakt leadási határidő: 2014. április 30. 15:00

A pályázatattal kapcsolatos tájékozattó letöltése (pdf)

A konferenciával kapcsolatos tájékoztató letöltése (pdf)